All for Joomla All for Webmasters
Banner

 

background-left
col-left
col-right
intro-about-company.jpg

Относно компанията

ДСЛ България ЕООД е създадена през 2007 г. от Йотко Танчев. Бързите темпове на строителство и необходимоста от ефективни методи за запазване на сградите и енергоспестяването, налагат търсенето на сайдинг системи и изграждането им. ДСЛ България, трупа опит в строенето и изграждането на сайдинг системи от над 10г. в тази и област!

Фирмата е една от най-добрите в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци! Използвайки най-нови и съвременни технологии, ДСЛ БЪЛГАРИЯ успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите, като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

 

background-right
col-left
col-right
what-we-do1.jpg
what-we-do2.jpg

Как работим?

Ние не спестяваме операции в офертата, които последователно да се добавят в строителните услуги в процеса на работа, а сме максимално точни и открити с клиента затова не се стряскайте от дългата и подробна оферта, която ще получите! Така правят професионалистите.

 

102

Продуктов дизайн

58

Щастливи клиенти

23

Награди

274

Изпити кафета

Препоръки

04

Често Задавани Въпроси

Виниловият сайдинг навлиза в сектора за обличане на фасади към края на 1960г., неговата популярност и използваемост в строителството скоростно се увеличила през последните 40 години. Издържливоста, лесното многофункционално апликиране, предпазване срещу УВ лъчи, поливинил хлоридна добавка от втори слой пресоваща технология, съпротива при удар, ригидната структура увеличава силата на материала срещу външни климатични условия.

- Не гори поради органичната стуктура във формулата на панела, също така и сама се потушава. Надеждноста на виниловия сайдинг е доказана с тестови в стотици университети. - Предотвратява появата на влага върху стените от изпарения и изолационни методи използвани при апликирането, удължават живота на външните стени, предотвратяват повреда на носещите колони и греди и корозия на конструктивното желязо, отблъсква поколения мухъл и плесен. - Виниловия сайдинг пакет от системи осигурява спестяване до 55% при апликиране върху конструкциите поради своята отлично изолационно качество.

В структурите обхванати от Винилов сайдинг, изолацията е напълно осигурена от топло-изолационни панели, спирайки загубата на топлина, осигурявайки до 55% спестяване на разходи за топлина. Виниловия сайдинг предпазва и разхубавява вашата сграда, както и осигрява значителни спестявания в топлинно - охладителните разходи, които имат важно място във вашият бюджет.

Защо да изберете Нас?

ЗАЩОТО Ние ще се погрижим за Вас по най-добрият възможен начин, осигурявайки Ви професионално обслужване в областта на изграждането на винилов сайдинг.

Наша основна цел е да подпомогнем вашият бюджет, като Ви спестим разходи за отопление и охлаждане според сезона!

Ние осигуряваме високо качество на предлаганите от нас услуги и решения, които да отговорят на вашите потребности.

В условията на работа на съвременният бизнес ние ще ви спестим време, като Ви консултираме бързо, точно и адекватно. Ще Ви помогнем да разрешите сложни казуси за вашият дом или бизнес сграда